Kom igång med sång i förskolan 1

Till dig som är rektor/förskolechef!

Under temat "Kom igång med sång i förskolan" kommer vi, under hösten 2021 och våren 2022, presentera tre miniföreläsningar på ca 30 min var.

Varje film innehåller förslag på hur din personal kan sjunga med barngrupperna på din förskola/förskolor. Alla förslag vi presenterar i filmerna är
förankrade i läroplanen om vikten av att arbeta med sång för att stärka barns språkutveckling och stärka gruppkänslan.

Alla sånger som är med i filmerna är i sångversion och texten visas samtidigt, så det är lätt att hänga med i sångerna.

Tanken med det här konceptet är att du får möjlighet, på ett enkelt sätt, att inspirera din personal med föreläsningarna som ett inslag på kvällsmöten, APT och studiedagar.
Om ni inte kan samlas i grupp p g a pågående pandemi kan du mejla länken till din personal så att var och en kan titta på egen hand. Låter det intressant?

Om du är intresserad, fyll i formuläret nedan och och klicka på "Skicka"-knappen, så får du en inloggning som gör det möjligt att titta på "Kom igång med sång i förskolan 1" 
utan kostnad i din personalgrupp! Dessutom får ni ett texthäfte med alla sångtexter samt ljudfiler till alla sångerna i föreläsningen som ni kan ladda ner, helt utan kostnad.

Om du, efter att du och din personal tittat på Kom igång med sång 1, vill fortsätta med föreläsning 2, kan du klicka här och fylla i dina uppgifter i formuläret på Kom igång med sång 2 och skicka det.

Med vänliga hälsningar

Maria Haellquist & Bengt-Åke Röstlund

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.